Ferietjeck Quiz

 Quiz motor

Quiz som en effektiv kampagnemotor

Jeg har her udviklet en lækker quizmotor med fokus på usability

Under mit arbejde hos Webzoo, har jeg ofte lavet opgaver for Mediaworks. Hans Theisen, fra Mediaworks, er en meget kompetent idé-udvikler og det har altid været en fornøjelse at være med på hans projekter. Et af projekterne var at udvikle en avanceret quiz-motor til Ferietjeck.dk 

Min kollega Palle Klokker Henrisken har stået for designet, mens mine opgaver indebar animation, programmering og konceptjustering. Motoren har desuden været anvendt på bl.a. Energitjeck.dk og Plusdage.dk Det betyder også at motoren, af flere omgange, blev opgraderet og efterhånden blev ret avanceret.

Med til quizmotoren har jeg desuden udviklet et modul som kan udtrække vindere ud fra point og hvilken uge de har deltaget. Systemet er sat op sammen med google-analytics og det betyder at man, helt enkelt, kan tracke hvor populære de enkelte quizzer har været, samt hvilke spørgsmål der måske var for svære.

Quizzen var, under lanceringen, et af de centrale elementer af FerieTjeck. Og det var en af de ting der skulle få folk til at kigge fordi. FerieTjeck's koncept er at man gerne vil sætte fokus på de mange fantastiske, men knap så kendte, oplevelser der gemmer sig i det danske ferieland. 

Jeg har lagt stor vægt på at lave rafinerede, men super lækre animationer. Der er brugt meget tid på at justere ind så alt køre flydende og er brugervenligt. F.eks. er det super behageligt at svare rigtigt, mens et forkert svar giver dårligt vejr over sommerlandet. 

Du kan afprøve quizzen her, men det er desværre ikke længere muligt at vinde noget. 

 

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5