KNR - Visuel radio historik

 Konceptudvikling - Interaktivt design

KNR - Visuel historik

Et nyskabende og brugervenligt koncept som meget enkelt giver overblik

Til KristenNetRadio, ville jeg gerne skabe noget som var visuelt fængende og med dyb tanke på usability. Derfor udviklede jeg KNR History.

Webapplikationen består af et rafineret interface hvor man kun kan 3 primære ting. Lytte til radioen, se listen med afspillet musik og se dagens program.  

Det var et vildt avanceret projekt og jeg brugte rigtig lang tid på både design og programmering. Applikationen er udviklet i Flash og jeg trækker data ud fra en mysql database som fyldes op af Sam Broadcaster.

Selve radioafspilleren var også en kompliceret opgave. På det tidspunkt kunne man ikke, på nogen effektiv måde, streame musik i Flash så jeg blev nødt til at gå avancerede omveje og lave en helt speciel opsætning på webserveren. Funktionaliteten kørte upåklageligt i flere år, men er desværre ikke i funktion i dag.

Applikationen har været yderst populær og hvis tiden var til det, tænker jeg, at den vil være oplagt at udvikle som app til forskellige tv-apperater. 

Du kan afprøve historievisningen her

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5