Den Første Læsning

Da jeg arbejdede for redWEB, var mit største projekt at udvikle 36 online undervisninsspil for forlaget Alinea, under Egmont.

Mine opgaver strakte sig over intern projektledelse, konceptudvikling, storyboarding, skitse tegning, animation og den tekniske udvikling.

Læs mere...

PlotInd

PlotInd

Under mit arbejde hos redWEB, var jeg intern projektleder og teknisk udvikler på Plotind. Plotind er et online undervisningssytem som vi udviklede for forlaget Alinea. 

Læs mere...

Spil Cricket

Spil Cricket

Spil Cricket er et af mine kampagne-projekter fra mit arbejde hos redWEB. Produktet er udviklet for Lasse Højstrup Sørensen og det består af et fængende microsite med en lang række videoer, som introducerer til Cricketspillet.

Læs mere...

Ferietjeck Quiz

Skovgaarde Bibelcamping

Under mit arbejde hos Webzoo, udviklede jeg en smart quiz-motor, som bl.a. blev anvendt med stor succes på Ferietjeck.dk

Min kollega, Palle Klokker Henriksen, stod for det lækre design. Min opgave var primært at projektstyre, animere og stå for den tekniske udvikling.

Læs mere...

KNR - Visuel radio historik

Jeg havde en vision om at man med en netradio kunne få en masse inspration til ny musik. Derfor ville jeg gerne give muligheden for, på en brugervenlig måde, at finde ud af hvad der har været afspillet i løbet af dagen. 

Læs mere...

Kirketræ

Kirketræ

Som fagredaktør på Kristeligt Dagblads internet portal, Kristendom.dk, udviklede jeg mange små projekter. Et af de mest populære har været et interaktivt overblik over den kristne kirkes historie. 

Læs mere...

Tidsstyring webapp

BeMyDay

Under mit arbejde med mine første projekter, stod det ret hurtigt klart for mig at jeg måtte finde en god metode til at estimiere tiden på de enkelte opgaver.

Derfor udviklerede jeg programmet "Freebird", senere "BeMyDay", til at optage tiden. På den måde fik jeg hurtigt den indsigt jeg havde brug for.

Læs mere...

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5