Skovgårde Bibelcamping

 Skovgaarde magasin design

Design af små magasiner

Lækkert layout og skønne sommerbilleder der sælger

For Skovgårde Bibecamping har jeg, i en årrække, layoutet små ferie-magasiner, samt designet og opsat hjemmesiden. Skovgårde Bibelcamping er en tilbagevendene begivenhed, hvert år, i starten af august. Det er dansk sommer, når det er bedst. En hyggelig, planeret, campingplads med gode faciliteter og tæt på en lækker badestrand. 

Konceptet, Bibelcamping, har eksisteret i mange år, foregår mange steder i landet og er yderst populært. Konceptet kombinerer ferie og afslapning med undervisning og seminarer, fællessang og forskellige sociale aktiviteter. 

I mit layout har jeg valgt at fokusere på at sælge oplevelsen igennem personlige billeder og friske farver. Campingpladsen er delt op i mange aldersgrupper, men den største del består af familier med mindre børn. Derfor har det været vigtigt at få dem godt repræsenteret igennem billedematerialet.

Jeg tror at når vi gerne vil trænge ordentligt ind med et materiale der skal reklamere for et arrengement, er billeder af personer, som man kan identificere sig med, afgørende. Når modtageren bladrer i det lille magasin, skal han tænke: Det her er lige mig, det må jeg ikke gå glip af.

På forsiden af magasinet, har jeg valgt at lade mig inspirrere af rejsemagasiner, som ofte har en række sætninger de gerne vil sælge deres rejser på. 

 

skovgaarde hjemmeside design

Hjemmesiden følger tankerne fra magasin-layoutet, her er billederne, igen, en meget central del. På forsiden har jeg valgt at der skal være en række indgange, en til hver målgruppe på campingpladsen. Du kan besøge skovgårdes hjemmeside her.

 

logo skovgaarde

Logoet har jeg designet ud fra en udsigt man ofte ser fra campingpladsen. Solen der står over det store tre-mastede telt, hvor alle samles. Med logoet vil jeg gerne signalere imødekommenhed, sommer, ferie og frihed.  

Materialerne har være medvirkende til at Skovgårde Bibelcamping har kunnet opretholde sin popularitet med mindst 400 besøgende hver sommer.  

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5