Åfestival 25år


aafestival15 small

PR til festival med mere end 3000 deltagere

 PR der, på en gang, er både retro men nutidig

Selvom Åfestival nu har 25 år på bagen, er det en begivenhed som hvert år formår at trække stadigt flere deltagere til. Og det tror jeg der er flere grunde til. Dels at der er en meget stor flok af frivillige fra Sdr. Felding området, som året igennem lægger hundredevis af frivillige timer i at gøre det til en fantastisk oplevelse for os andre. Og så formår de at sætte et stærkt program sammen, med stadigt større kunstnere.

Min opgave var, med meget kort deadline, at designe den grafiske linje. Designet skulle give folk lyst til at komme med, i en lidt retro stil, som hører sig et jubilæum til, og så illustrere årets tema: "Skatten".

Da en stor del af deltagerne er teenagere var mit udgangspunkt at forsøge at skabe noget med masser af liv, farver og fest. Derfor er dette projekt også en del anderledes end flere af mine andre grafiske projekter. Da målgruppen er lidt lavere.

 

Gennegang af illustrationen

Livets små afvigelser

Det er ikke fordi denne illustration er vildt kompleks. Overordnet er fokus på årets store kunstnernavne, samt jubilæet. Men ser man efter, har vi også denne her slags skattekort flettet ind i baggrunden som, trods små afveje, ender ved livet ved korset.  

aafestival15 burger


For at understrege Åfestivals 25 års jubilæum, har jeg forsøgt at skabe et pattern som siger rigtig meget om hvad Åfestival er: Rock, Gris (Helstegt), Musik, Stjerner og Camping.

aafestival15 pattern


Inspirationen til det grafiske udtryk har jeg fundet i hvordan jeg husker det fra 80erne, start 90erne. Men jeg har dog forsøgt at trække det lidt frem, og give det et mere moderne udtryk igennem farver, orden og enkelthed. Det er der bl.a. kommet dette lækre lille konfetti pattern ud af. 

aafestival15 confetti

 

Øvrige materialer

Branding af arangementet

 aafestival15 flyer v2 forside  aafestival15 flyer v2 bagside

Ud over designet til den store plakat, har jeg arbejdet med at skabe en overordnet grafisk identitet som går igen på bl.a. flyers, facebook og hjemmeside. 

 

aafestival15 facebook

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5