3 små flyers fra 2014cka14 v6

Når tvivlen møder troen der hvor det ellers var lyst

Flyer for Center for Kristen Apologetik

På Menigheds Fakulteket i Århus startede man i 2014 et videns- og formidlingscenter med fokus på kristent trosforsvar. I første omgang ved at tilbyde en række foredrag af høj kvalitet og intellektuelt indhold. I 2014 blev det bl.a. til foredrag ved David JakobsenAnders Stjernholm og Leif Asmark

For de fleste kristne, er tvivlen en del af tilværelsen. Det mærkelige er at, selv der hvor man føler sig stærk i troen, kan tvivlen komme snigende. Med billedet af tænkeren i kirken, vil jeg gerne jeg gerne illustrere denne følselse. Man sidder på kirkebænken. Guds nåde, udholdenhed og kærlighed til os er blevet åbenbaret, konkretiseret og forståeligt igennem Jesu død. Og Gud har givet os sin ånd, så vi får hjælp til at tro. Men tvivlen kommer alligevel snigende, som uhyrer under kirkebænken. Jeg udfordres af andre verdensbilleder. Tankespin. Mismod.

På altertavlen ses bl.a. et klassisk tegn for denne tvivl. Tvivleren, Thomas, hånd der undersøger Jesu naglemærker.

Der er noget at gøre. Og det er her Center for Kristen Apologetik kommer ind. Du kan læse meget mere om deres tilbud her

cka14 v6 small  cka14 bagside

På bagsiden findes en dybdegående beskrivelse af hvilken plads Center for Kristen Apologetik udfylder og hvordan de kan hjælpe. Flyeren er tænkt som noget man gemmer, hænger op og kan finde frem igen når der er behov for den. 

 meditation postkort v10

Midt i mit mørke, bryder lyset frem

Flyer for Kristen Meditation i Århus

En af mine venner, Michael Zulow, har et rigtig godt initiativ, hvor de er nogle stykker der samles til kristen bøn og meditation på en cafe i Århus. Jeg har lavet denne flyer, som desværre ikke nåede at komme i brug.

Tanken er ret enkel. Midt i det travle, og måske lidt mørke, byliv bryder Guds herlighed frem. Som skøn natur og frisk luft.  

meditation postkort udsnit1 v2  meditation postkort udsnit2 v2

 

 festuge14

Same but different?

Flyer for Indre Mission til Århus Festuge 2014

Til Århus Festuge 2014 blev jeg tilbudt at hjælpe Indre Mission og Århus Bykirke med at lave en flyer for deres tilbud. Det syntes jeg var en rigtig god opgave, for temaet for festugen syntes jeg var rigtig godt, men jeg syntes de officielle plakater var ret kedelige. Bedøm selv her. Ærgerligt eftersom jeg syntes de klarede det rigtig godt i 2012.

Jeg ved ikke om mit forsøg er verdensklasse, men jeg kunne godt tænke mig at eksperimentere med det lidt enkle surrealistiske og eftertænksomme udtryk. Altså en stil som passer sig til en, forholdsvis, højkulturel festuge.

Tanken er at sætte fokus på det enkle spørgsmål, som også findes i Lukasevangeliet, når nu Gud sørger for skabelsen, sørger han så ikke også for mig?

festuge14 v2 bagside

 

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5