KNR og Munter Mandag

knr13 plakat

En plakat du måske godt vil have hængende

Sprudlende farver og godt design skal give flere lyttere til Kristen Net Radio

KNR er en kristen net-radio med mange frivillige medarbejdere. Egentlig er der her tale om 2 forskellige projekter. En ny hjemmeside og en målrettet plakat for radio-programmet Munter Mandag på KNR. Jeg har arbejdet på begge projekter sideløbende, og da de er flettet lidt ind i hinanden, har jeg valgt at introducere til dem begge her. 

Plakat for Munter Mandag. Mit personlige mål har været at jeg gerne ville prøve at skabe noget som havde en markant anderledes stil end mine tidligere projekter. Det skulle være friskt i farverne og skabe glæde og god stemning hos de unge lyttere. 

Plakaten er ikke tænkt til at være vildt dyb. Mine tanker har væet omkring det at mandage godt kan føles grå og kedelige, lidt som de to personer i bunden - Men når man kommer træt hjem fra studie eller arbejde, så er der Munter Mandag, og det betyder fest og farver og en Jesus der bare sætter lys på det hele.

De farvede trekanter der kommer flyvende, tænker jeg som en kunsterisk underbyggelse af temaet glæde og fest. Det er også brudstykker fra KNRs hoveddesign, og kæder på den måde Munter Mandag sammen med stationes generelle image og vellyd.

 

knr hjemmeside13

En hjemmeside med gode fremtidsmuligheder

Hjemmesiden er bygget i Joomla med en god base fra Joomlabamboo.com 

Med hjemmesidens design fortsætter vi i de friske farver. Jeg vil starte med at sige at det er et design som jeg har brugt mange timers arbejde på at bygge ind i en super lækker skabelon til Joomla, købt hos Joomlabamboo.com Når jeg har valgt den løsning, så skyldes det dels at vi sparer enorme mængder af programmeringsarbejde. Samtidig giver det os et væld af professionelle muligheder som vi måske ellers ikke havde fået.

Jeg tror faktisk at den her måde at løse en hjemmeside-opgave på er fremtiden, når det skal løses igennem frivilligt arbejde. Der ligger typisk 50+ timers arbejde i programmering og opsætning af en hjemmeside til et CMS-system, og det kan være rigtig svært at finde frivillige der har tiden, modet og kompetencerne til at kaste sig ud i det. Ved at købe en skabelon billigt, har vi fået en professionel løsning og jeg har fået friheden til at koncentrere mig om designet. 

Da Kristen Net Radio er en meget bred radio-station, har udfordringerne i designet også været meget store - For det er umuligt at favne alle. Jeg har valgt at arbejde med abstrakte figurer for ikke at skabe noget der var alt for målrettet. Samtidig har jeg dog valgt de friske farver, da størstedelen af lytterne er unge. Og med friske farver skaber vi også motivation og glæde. Og så er vi tilbage ved hovedformålet med den nye side: At tiltrække flere lyttere.

Om det lykkedes at få flere lyttere, vil tiden vise. Forhåbentlig er de nye plakater, ny hjemmeside og effektiv søgemaskineoptimering det der sætter det hele i gang. 

 

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5