GadeCafe - PR

 GadeCafe

Plakat for GadeCafé

Et simpelt koncept med et specielt twist

I 2005 var GadeCafé i sin spæde form kun på vej til at blive noget fast. Plakater og postkort skulle være med til at sætte lidt mere gang i det i Århus. Og det var første gang jeg arbejde med tryksager.

GadeCafé handler, i alt sin enkelthed, om at kristne fra kirker og missionshuse går på gaden for at dele ud af det de tror på, for dem der har lyst til en god, uforpligtende, snak. I Århus er udgangspunktet et lille havebord og friskbrygget kaffe på Lilletorv fredag nat. Her bliver folk så budt på kaffe, hygge og en snak om livet og om troen. Folk møder så frivilligt op ved det uformelle kaffebord.

Til at starte med, handlede det om at gøre det kendt for de kristne i kirker og missionshuse. Derfor designede jeg en plakat der fortæller historien om en dejlig engel der står klar med den gamle kaffekande og stråler i mørket. Min tanke var at i forståelsen af engle som budbringere, er vi også en slags engle, der frimodigt leverer godt nyt. Nu med kaffekanden i hånden. 

 

GadeCafe oversigtskort

Et par år efter den første kampagne, lavede jeg på eget initiativ, en hjemmeside hvor man kunne få overblik over hvor i landet dette koncept fandt sted. Idéen opstod da der blev større og større efterspørgsel efter hvor man kunne få en uforpligtende snak med en kristen, udover fredag aften.

I dag er hjemmesiden desværre ikke så meget i brug. Men GadeCafé er stadig et koncept som kører, med succes, flere steder i landet.

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5