Bryllupsinvitation

 design invitation

To livshistorier bliver til én

En bryllupsinvitation med personlighed og dybde

Invitationen var en stor udfordring, for jeg syntes nemt en bryllupsinvitation bliver lidt upersonlig og noget man har set lignede før. Jeg kiggede derfor efter alternative muligheder. Noget der ville passe til Mikael og Julie.

Jeg brugte lang tid på at søge inspiration på nettet. Primært så jeg en masse gamle poster- og cover-designs igennem. På et tidspunkt fandt jeg en poster som brugte farvestålende linier på mørk baggrund og det blev mit udgangspunkt. 

Da jeg havde leget lidt med stregerne og designet, fik jeg idéen til at gøre det til livslinier - Og pludselig havde jeg noget der mindede lidt om et metrokort. Det var ikke med i de første tanker, men underbygger fint historien i illustrationen.

Min tanke, med invitationen, er at Mikael og Julie går ind i ægteskabet med hver deres herlige forskelligheder. Efter bryllupet kommer de til at deles om forskellighederne og skabe nye, fælles, interesser. Hvert ikon repræsenterer lidt af det.

Pingvinen har jeg sat på, som en slags symbol på det totalt uforudsigelige og finurlige. De ting der ikke er planlagte, tror jeg, er vigtigt også at have med sig på den fælles rejse i livet. 

Du er velkommen til at lade dig inspirere af mit design. Får du noget godt ud af det, syntes jeg det kunne være spændene at høre om det. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 design invitation bagside

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5