Lederkonference 2006

 Cafe illustration

Introducerende animationer

Til Indre Missions store lederkonference i 2006 udviklede jeg 4 små kortfilm

Stilen og temaerne var sat på forhånd. Animationere skulle laves i piktogram-stil, da der var udviklet piktogram-logoer til hvert af de 4 temaer:

Fundament der fastholder
Fællesskab der favner
Forkyndelse der frigør
Forvaltning der forandrer

 

Min opgave var så at fortælle en lille historie til hver og animere dem. Det var et ret stort projekt, men jeg havde også min fritid i et helt forår til det. 

Musikken har Jonas Rasmussen komponeret til animationerne, da de var næsten færdige. Og Carsten (Sprint) Poulsen har været med inde over sparing og koncept.

Animationerne og historierne er forholdsvis simple. De skulle blot være introducerende til hvert deres foredrag. De blev vist på baggrunden til en stor scene på konferencen, fordelt på 3 storskærme (ca. 12x3m).

 

Fundament der fastholder

Fortællingen om hvor svært det kan været at stå fast i livet, samt det sikre ståsted i troen

I fundament der fastholder, ser vi en person der kastes rundt og har virkelig svært ved at holde fast i noget. Til sidst lander han dog på bibelen som det faste fundament. 

Selvom det er en gammel bog, er den fyldt af visdom der også er aktuelt i den verden vi lever i, i dag. Måske det er et stærkere fundament end man lige antager?

Herunder kan du se mit tidlige storyboard til animationen. De små grønne kameraer indkerer at her optager jeg ført på video, for at kunne lave korrekte bevægelser og vinkler.

Fundament storyboard

 

Fællesskab der favner

Det åbne og hjertevarme fællesskab der rækker ud af kirker og missionshuse

Det her er min personlige favorit i denne samling. Mest fordi jeg syntes budskabet er rigtigt vigtigt. Den handler om at vi midt i fællesskabet, godt kan føle os ensomme. Vi har et stort ansvar i at se hinanden, tage imod og invitere ind i varmen.

Jeg tror at et åbent hjerte smitter og derfor gør det en stor forskel når vi er noget for andre. Det er ikke meget der skal til og hurtigt bliver det til en del af den kultur man er i.

Fællesskab storyboard

 

Forkyndelse der frigør

Når den kristne lære sætter mennesker fri og bliver til opmundring og trøst

Historien her handler om nogle af de største byrder vi går rundt med i livet. Den er bygget op med mange symboler. Og behandler temaer som skyldfølselse, knuste forhold, frygten for døden og stress.

Jeg kan rigtig godt li stemningen i denne animation og en scene jeg holder meget af, er den hvor den tyngede mand tænker på sig selv som en der falder i en åben grav - Et virkelig godt billede på frygten for døden.

Forkyndelse storyboard

 

Forvaltning der forandrer

Om hvordan den smule vi har kan give stor værdi for andre

Når vi bruger de gaver vi har i fællesskabet, så er der god chance for at vi kan udrette store ting. Det er historien og budskabet. Måske ser det ikke ud af meget det vi kan byde ind med, men det er alligevel nok.

Jeg tror det er meget centralt i livet og i den kristne tro, at vi gør noget med det vi har og kan. Der er ingen grund til at holde sig tilbage, for vi er ikke alene og i fælleskab gør vi en forskel.

Forvaltning storyboard

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5