Gud, hvorfor sover jeg?

Gud, hvorfor sover jeg?

Animation med drejende scenskift og ny stil

Årets animation skulle igen produceres til et stort format bestående af 3 sammensatte storskærme. Temaet til denne JesusFest, som er en kristen konference for unge, var: "Gud, hvorfor sover jeg?". 

Temaet handlede om hvordan man, som kristen, nogle gange føler at man falder i søvn. Det kan være svært at forstå og det kan føles som om man gribes af kedsomhed i troen. Med temaet blev der sat fokus på at der ikke er grund til at kede sig og føle sig sovende, for vi vandrer med Gud. Og det er en levende Gud vi tror på.

Med animationen ville jeg gerne fortælle historien om at vi alle føler at de sover en gang imellem. Vi skal dog ikke blive ved med at være sovende, men vandre og glædes med Gud. 

Med animationskonceptet, hvor hver scene, nærmest drejer videre i den næste, er vi tilbage i konceptet fra JesusFest 2004. Jeg har samtidig forsøgt mig med en lidt trashy stil, som i 2006 var noget af det helt store. 

Jonas Rasmussen har stået for den lækre lyd og Joakim Boll og Klaus Rasmussen har været mine statister til videomateriale under produktionen. Videoerne blev brugt som rettelinie i selve animationsarbejdet i Flash.

Animationen var en forfriskning midt i et længere foredrag på konferencen. JesusFest i Århus 2006 var et af de år med flest deltagere, helt op imod 1700 deltog i festen. 

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5