Dansk Oase - Kollekt13

kollekt13 kald

 Stilfulde animationer

Et projekt med kort deadline, men et fantastisk formål

Dansk Oase er kristen organisation som arbejder for fornyelse, udrustning og mission i den danske folkekirke. En dag blev jeg ringet op af Michael Sjælland, som er Sekretariats- og konferenceleder for Dansk Oase. De havde akut brug for hjælp til at reklamere for 4 af deres indsatsområder, til en stor sommer-camping med flere tusinde deltagere.

Normalt hopper jeg ikke på animations-projekter med kort deadline. Ofte kræver, selv mindre, animationsprojekter over 100 timers intensivt arbejde. Men det var lidt specielt denne gang, for da jeg hørte om opgaven havde jeg med det samme en god idé vi kunne arbejde ud fra, måske en åbenbaring. Derfor turde jeg godt at kaste mig ud i det.

Michael havde fået en kompetent journalist, Filip Buch Dahl, med på opgaven. Sammen har vi haft en inspirerende og effektiv konceptudviklingsproces. Filip har desuden stået får speak, speak-manuscript og melodi. Til alt held nåede vi i mål på de godt 3 uger der var til opgaven.

Stilen og animationen er meget simpel, grundet den korte deadline. Og med kun ca. 50 arbejdstimer på mine opgaver er det en lille produktion. Men jeg har forsøgt at få det bedste ud af det, skabe lækre scener og god stemning.

De 4 animationer kan ses herunder:  

 

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5