Mikael og Julie's bryllup

Bryllup

Hvad gør man, når man ikke har lyst til at stille sig op og holde en klassisk tale, men samtidig gerne vil give en hyldest til sin bror og hans kommende kone? 

Læs mere...

Gør som Gud...

JesusFest_2007

Denne animation er, på en eller anden måde, episk. Historien er en visuel genfortælling af det mest centrale i de kristnes tro. Den indeholder også flere scener, som i sig selv er små, stilfulde kunstværker.

Lad dig blive inspireret, og se med her.

Læs mere...

Lederkonference 2006

Lederkonference 2006

Til Indre Mission's lederkonference 2006, blev jeg givet en stor udfordring: Producer 4 animationer i pictogram-stil med klar og tydelig kommunikation og historie.

Læs mere...

Gud, hvorfor sover jeg?

JesusFest_2006

Med animationen til JesusFest 2006, ville jeg gerne tilbage til stilen og flowet fra 2004.

Tanken var at illustrere en række situationer i kristenlivet, hvor man ofte føler sig sovende. Det blev der en fin historie ud af, som du kan se her.

Læs mere...

JesusFest 2004

JesusFest_2004

En animation som blev anvendt som intro til konferencen JesusFest, i 2004. Denne animation, min første officielle produktion, blev en slags kickstarter til hvad jeg ellers beskæftigede mig med i årene efter.

Læs mere...

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5