Event 13 PR

Event13 Plakat

Grafisk design og tryksager til landsarrengement for teenagere. Et godt eksempel på mit arbejde som plakatdesigner.

Læs mere...

KNR og Munter Mandag

En design-opgave med hjemmeside-design til KNR, samt en kunstnerisk, frisk plakat for radioprogrammet Munter Mandag. Her kan du læse lidt om arbejdet og tankerne bag.

Læs mere...

Konnekt 13 - PR

Konnekt13 Plakat

Plakat, visitkort, ID-kort og bogmærke til Konnekt13.

Med PR materialerne ville jeg gerne gøre mere en bare skabe hype omkring Konnekt.

Læs mere...

Den Første Læsning

Da jeg arbejdede for redWEB, var mit største projekt at udvikle 36 online undervisninsspil for forlaget Alinea, under Egmont.

Mine opgaver strakte sig over intern projektledelse, konceptudvikling, storyboarding, skitse tegning, animation og den tekniske udvikling.

Læs mere...

Tryghed - Plakat

Tjeneste Café

En dag fik jeg en brændene lyst til lave store malerier på computeren.

De skulle være fyldte af mening og dybde og have et stærkt koncept. Pludselig stod billedet klart for mit indre øje og så brugte jeg et par weekender på at nå det ønskede resultat.

Læs mere...

Konnekt 12 - PR

JesusFest_2004

PR til konference med ca. 700 deltagere. Min vision for PR til Konnekt12 var at jeg gerne ville skabe noget unikt, som kunne sætte tankerne i gang.

Ud over plakat og postkort, lavede jeg i alt 4 malereier, ét til hvert foredrag under konferencen.

Læs mere...

PlotInd

PlotInd

Under mit arbejde hos redWEB, var jeg intern projektleder og teknisk udvikler på Plotind. Plotind er et online undervisningssytem som vi udviklede for forlaget Alinea. 

Læs mere...

Spil Cricket

Spil Cricket

Spil Cricket er et af mine kampagne-projekter fra mit arbejde hos redWEB. Produktet er udviklet for Lasse Højstrup Sørensen og det består af et fængende microsite med en lang række videoer, som introducerer til Cricketspillet.

Læs mere...

Ferietjeck Quiz

Skovgaarde Bibelcamping

Under mit arbejde hos Webzoo, udviklede jeg en smart quiz-motor, som bl.a. blev anvendt med stor succes på Ferietjeck.dk

Min kollega, Palle Klokker Henriksen, stod for det lækre design. Min opgave var primært at projektstyre, animere og stå for den tekniske udvikling.

Læs mere...

Konnekt 11 - PR

Konnekt 11 PR

Min opgave for Konnekt 2011 var at udvikle hele den visuelle identitet for konferencen.

Det blev til postkort, plakater, hjemmeside og en lille animation til storskærmene. 

Læs mere...

Mikael og Julie's bryllup

Bryllup

Hvad gør man, når man ikke har lyst til at stille sig op og holde en klassisk tale, men samtidig gerne vil give en hyldest til sin bror og hans kommende kone? 

Læs mere...

Bryllupsinvitation

Bryllupsinvitation

Da min lillebror skulle giftes ville han gerne have mig til at designe bryllupsinvitationen. Det var lidt af en udfordring og derfor blev det også en meget utraditionel én af slagsen. 

Læs mere...

Tjeneste Café - Plakater

Tjeneste Café

Min kammerat, Klaus Rasmussen, ville gerne kæmpe for bedre og mere organiseret frivillighed i Århus.

Projektet var måske ikke så stort, men ambitionerne var gode og jeg ville gerne hjælpe til. Det blev til 3 finurlige plakater, som en del af brandingen af det nye projekt.

Læs mere...

Konnekt 10 - Logodesign

Konnekt logo

Til Konnekt 2010 blev jeg inviteret med i PR teamet, og det kunne jeg ikke sige nej til.

Min opgave blev primært at udvikle Konnekt's logo, som en del af den kommende brading af den helt nye konference. 

Læs mere...

KNR - Hjemmeside 2009

KNR 2010

Da Kristen Net Radio skulle lanceres i 2009, blev jeg tilbudt at hjælpe med hjemmeside og PR. Jeg syntes det var et super godt koncept og havde selv arbejdet med tankerne om netradio, tidligere.

Jeg valgte at gå efter et friskt udtryk, med radiones program og playliste i centrum.

Læs mere...

KNR - Visuel radio historik

Jeg havde en vision om at man med en netradio kunne få en masse inspration til ny musik. Derfor ville jeg gerne give muligheden for, på en brugervenlig måde, at finde ud af hvad der har været afspillet i løbet af dagen. 

Læs mere...

Skovgårde Bibelcamping

Skovgaarde Bibelcamping

Jeg har siden jeg var 10 år, haft stor glæde og utallige fantastiske oplevelser på Skovgårde Bibelcamping. Det er en oase af afslapning, fællesskab i troen og gode minder. Jeg har biddraget med design af hjemmeside og programmer.

Læs mere...

Gør som Gud...

JesusFest_2007

Denne animation er, på en eller anden måde, episk. Historien er en visuel genfortælling af det mest centrale i de kristnes tro. Den indeholder også flere scener, som i sig selv er små, stilfulde kunstværker.

Lad dig blive inspireret, og se med her.

Læs mere...

Kirketræ

Kirketræ

Som fagredaktør på Kristeligt Dagblads internet portal, Kristendom.dk, udviklede jeg mange små projekter. Et af de mest populære har været et interaktivt overblik over den kristne kirkes historie. 

Læs mere...

Spotlights

Spotlights 2007

PR materiale for Spotlights, seminar række, for Menighedsfakultektet i Århus. En af mine tidlige PR-projekter. Det var første gang Spotlights blev afholdt og plakater og postkort var med til at skabe fuldt hus.

Læs mere...

Tidsstyring webapp

BeMyDay

Under mit arbejde med mine første projekter, stod det ret hurtigt klart for mig at jeg måtte finde en god metode til at estimiere tiden på de enkelte opgaver.

Derfor udviklerede jeg programmet "Freebird", senere "BeMyDay", til at optage tiden. På den måde fik jeg hurtigt den indsigt jeg havde brug for.

Læs mere...

Åbyhøj IMU - Program

Åbyhøj IMU program

Til dagligt kommer jeg i en kristen forening hvor vi deler liv og tro og har et fantastisk fællesskab.

I 2007 kom jeg i foreningen Åbyhøj IMU. Jeg havde lyst til at designe en lækker folder kommende forårs program.

Læs mere...

Lederkonference 2006

Lederkonference 2006

Til Indre Mission's lederkonference 2006, blev jeg givet en stor udfordring: Producer 4 animationer i pictogram-stil med klar og tydelig kommunikation og historie.

Læs mere...

Gud, hvorfor sover jeg?

JesusFest_2006

Med animationen til JesusFest 2006, ville jeg gerne tilbage til stilen og flowet fra 2004.

Tanken var at illustrere en række situationer i kristenlivet, hvor man ofte føler sig sovende. Det blev der en fin historie ud af, som du kan se her.

Læs mere...

JesusFest 2004

JesusFest_2004

En animation som blev anvendt som intro til konferencen JesusFest, i 2004. Denne animation, min første officielle produktion, blev en slags kickstarter til hvad jeg ellers beskæftigede mig med i årene efter.

Læs mere...

GadeCafe - PR

GadeCafe

Mit spæde forsøg på at lave PR. Jeg brændte for GadeCafé og ville bare gerne gøre det mere kendt og skaffe flere frivillige. Derfor tog jeg udfordringen op og producerede plakater og postkort og fik dem delt ud i byens missionshuse og kirker.

Læs mere...

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5