10 fantastiske inspirationskilder

 

Inspirationen kan komme mange steder fra. Det vigtigste er nok at man lader sig inspirere. Når vi bliver inspireret af andres arbejde, er det ikke fordi vi skal lave en kopi, men fordi at andres gode idéer jo netop er til inspiration.

Her er 10 bud på rigtig gode inspirationskilder online

 

Behance

behance
Behance er en side hvor nogle af de bedste designere fremviser hvad de har lavet. Variationen er stor og der er mange meget kreative projekter.

Bliv inspireret på Behance

 

The Design Inspiration

thedesigninspiration
Her findes inspiration til alt fra logo og hjemmesider til illustrationer og visitkort. En rigtig fin kilde til nye idéer.

Tjek thedesigninspiration her

 

Dribbble

dribbble
På Dribbble præsenterer et væld af designere deres kørende projekter frem og får respons. Udover at man selv kan få andres kompetente kommentarer på ens design, er det også en super inspirationskilde.

Find motiverende designs på Dribbble

 

DaFont

dafont
Ofte starter designprocessen med udarbejdelse af virksomheden eller projektets logo. Og skal logoet indeholde tekst, er det bare med at få afprøvet nogle fonte. Til mine frivillige projekter bruger jeg DaFont.

Få font-inspiration på DaFont

 

GoogleFonts

googlefont
En anden inspirationskilde til fonte er Googles glimrende gratis service. De er dog primært til brug direkte på hjemmesiden.

Gå til Google Webfonts

 

Vintage posters

posters
Jeg er helt vild med gamle plakater. Her er der virkeligt arbejdet med at skabe flotte illustrationer, som ikke bare kommunikerer godt, men ofte er værd at have hængende. Her er et eksempel på en god samling:

Bliv inspireret af gamle posters

 

theFWA

thefwa
Når det handler om innovative og nyskabende hjemmesider, er der ingen vej uden om theFWA. For mig har det været en fantastisk inspirationskilde i snart 10 år.

Innovative designs på theFWA 

 

ColorLovers

colorlovers

En herlig side med farveinspiration. ColorLovers har virkeligt meget at byde på, fra farvekombinationer til patterns og generel farveinspiration. De er desuden værd at følge på Twitter.

Gå farve-amok på ColorLovers

 

Logofi

logofi
Logodesign er en af de mest komplicerede design-discipliner. Man skal både kommunikere virksomhedens vision og identitet og det skal være klart og tydeligt både i små og store formater. Derfor kan det være rigtig godt at starte ud med god inspiration.

Bliv inspireret på Logofi 

 

Googles billedesøgning

googlesearch
Når jeg tegner, er det altid rart at have noget virkeligt at se efter. Og her er Google's billedesøgning exeptionel. Derudover er sxc.hu også altid et forsøg værd.

 

 

Det vi gør godt i dag, kan vi altid gøre endnu bedre i morgen

 

Om Thuendesign

Karsten Thuen. Konceptudvikler og programmør. Forsøger at arbejde på samme måde som en dygtig snedker der både udtænker, tegner og bygger de lækre møbler. 

 

 

Udvalgte projekter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5